Xtrazex România pret, pareri, comandă: dimensiunea chiar contează!

0

Descoperă cum am reușit să-mi măresc considerabil penisul în mai puțin de 15 minute, fără nicio cremă „minune”. Xtrazex pentru marirea potentei – ingrediente, contraindicatii, utilizare

xtrazex pentru barbati

Ca burlac, mi-am trăit viața la viteză maximă, până când am cunoscut-o pe ea. Ochi minunați, corp cu forme – ideal. Mi-am spus în gând că nu-mi pot permite să fiu mediocru cu o fată ca asta. Vizual, eram în formă excelentă, dar voiam ca prima noapte pe care o va petrece cu mine să-i rămână mult timp în memorie. În acea noapte, am folosit o pilulă pentru a-mi mări penisul… Rezultatele au fost pur și simplu mi-nu-na-te!

Să fiu sincer, nu am crezut niciodată în produse pentru intensificarea libidoului sau mărirea penisului etc. Cel mai ciudat lucru pe care l-am găsit era o pompă, nu știu cum pot folosi oamenii așa ceva. Deci, atunci când am decis să utilizez un remediu pentru a-mi mări penisul, am pariat pe supliment. Am considerat că este o soluție mai sigură și mai rezonabilă. Nu m-am înșelat, pilula a îmbunătățit imediat circulația sanguină la nivelul penisului meu, datorită căreia am obținut 5 cm suplimentari…! Penisul meu era tare și mare, dar să începem cu începutul.

Complexele mele au dispărut în mai puțin de 15 minute.

Am avut mereu complexe, deși scula mea nu era mică, dar nu eram pe deplin mulțumit de ceea ce putea face. Funcționa toată noaptea, fetele nu s-au plâns niciodată, însă vedeam un potențial mai mare. Visam la sex intens de lungă durată. Căutând un produs ideal pentru a spori posibilitățile sexuale, am descoperit pilulele Xtrazex. Citind descrierea, m-am convins că produsul este 100% sigur și nu are efecte secundare, nu produce iritație sau erupții cutanate – este un lucru foarte important. Pentru ca fetele să nu râdă de mine, am decis să încerc pilula „solo”. Eram destul de sceptic și nu credeam prea mult în rezultate rapide și spectaculoase, însă am decis să-i ofer o șansă acestui produs. Voiam să fiu 100% sigur de rezultat, de aceea mi-am măsurat lungimea penisului în timpul erecției, înainte și după ce am luat pilula. Rezultatele au fost uimitoare! 5 cm în plus, cum e posibil?

O stimulare fantastică și senzații de trei ori mai intense

În cele din urmă, a sosit momentul în care puteam în sfârșit să încerc posibilitățile pilulelor în lumea reală. Trebuie să recunosc că aveam emoții, chiar voiam să o impresionez pe Mirabela. Voiam ca prima noapte cu mine să fie total diferită de orice avusese până atunci. Cunoscând dinainte posibilitățile Xtrazex, am luat pilula cu 15 minute înainte de a face sex și astfel am fost gata de acțiune încă din timpul preludiului. Satisfacția Mirabelei era efectiv vizibilă pe chipul ei, știam că am impresionat-o profund, acum tot ce trebuia să fac era să mă mențin astfel până la sfârșit… dar sfârșitul era foarte departe. Am făcut sex toată noaptea, cu mici pauze de somn, nu mai experimentasem niciodată un astfel de maraton sexual. Mirabela tremura de plăcere, iar gemetele ei se auzeau în toată casa. Mi-a spus că a fost prima oară în viață când a avut orgasme multiple. Am simțit că mi-am atins obiectivul, nu doar pentru că fata de care eram îndrăgostit tremura de plăcere, ci și pentru că experimentasem și eu cel mai bun sex din viața mea. Am fost imediat pregătit pentru actul sexual și puteam să o fac oricând voia ea.

O dimensiune la care doar puțini pot viza

Nu voi minți, știu că succesul acelei nopți se datorează în mare parte lui Xtrazex. Mirabela este o femeie frumoasă și incredibil de senzuală și eram sigur că nu voi avea probleme cu erecția, însă știu că acea noapte nu ar fi fost atât de intensă. Pilula mi-a făcut penisul tare ca piatra, iar sexul a fost și mai plăcut. Azi, pot spune cu toată seriozitatea că nu mi-aș putea imagina relații intime fără Xtrazex. În primul rând, pentru că știu cât de dezamăgită ar fi partenera mea să-mi vadă masculinitatea mai mică decât atunci când am făcut dragoste pentru prima dată. În al doilea rând, pentru că, datorită acestui preparat, obțin de trei ori mai multă plăcere, deci, de ce să renunț la asta? Încă nu i-am dezvăluit Mirabelei secretul meu, cred că va continua să fie micul meu mister, la urma-urmei, ceea ce contează cel mai mult este rezultatul, nu-i așa? Iar Xtrazex a realizat următoarele:

  • libidoul și încrederea în sine mi-au crescut
  • am erecție de trei ori mai puternică
  • mă ajută să fiu pregătit pentru mai multe partide de sex, una după alta
  • m-a ajutat să-mi controlez 100% erecția și ejacularea

a consolidat efectele și regenerarea rapidă a masculinității mele

Un alt avantaj (încă unul?) este că nu mai ai nevoie de un lubrifiant, deoarece penisul este deja hidratat și gata de acțiune. 😉 Te poți răsfăța cu toate tipurile de jocuri pe care le dorești și cu tot felul de jucării. Mai mult, după fiecare utilizare a pilulei, rezultatul este consolidat, motiv pentru care nu va trebui să o utilizezi de fiecare dată când faci sex. În general, vă pot spune că rareori am fost atât de mulțumit de achiziția unui produs. Azi, când mă gândesc la cuceririle mele sexuale, mă simt puțin prost, deoarece abia acum știu de ce sunt capabil. Datorită Xtrazex, am devenit amantul la care visa ea și mă simt cu adevărat norocos. 😉 Deci, dacă crezi că abilitățile tale sexuale sunt suficiente, iar dimensiunea penisului este satisfăcătoare, îți voi spune ceva – poți întotdeauna mai mult, încearcă aceste pilule și vezi cu ochii tăi.

Xtrazex – picaturi pret, comandă, farmacii

Xtrazex pentru barbati – comentarii, pareri

Victoria

Am fost cu un tip care avea aproximativ 12 cm în erecție, nu am avut niciodată orgasm cu el. Mai trebuie să spun ceva?


Paul

Le-a folosit cineva? Mi-a crescut cu 3 cm într-o lună, nu știu dacă e un ritm normal.


Darius

Un ritm normal? Totul depinde de predispozițiile tale, dimensiunea de început etc. Însă o creștere de 3 cm pe lună, după părerea mea, e senzațională și nu știu ce altceva ți-ai mai putea dori…


Valentin

Le folosesc de trei săptămâni și am 3 cm în plus.


Sebastian

Mie, în prima lună, abia mi-a crescut cu 2 cm, însă după trei luni complete, este cu aproape 7 cm mai lung, deci vă sfătuiesc să contabilizați rezultatele după tratamentul complet!


Elisabeta

Din păcate, este adevărat că un penis mic, chiar și cu cea mai mică voință și cele mai elaborate abilități ale unui amant, nu oferă satisfacție… Știu bine ce spun


Ștefan

Pot fi cumpărate aceste pilule Xtrazex din farmacii sau dintr-un magazin din Brașov? Vă rog, peste o săptămână am o întâlnire foarte importantă, nu pot aștepta livrarea, prefer să le cumpăr din magazin – știe cineva ceva despre asta?


Ionel

Pentru numele lui Dumnezeu, prietene, calmează-te… Pachetul va sosi în două zile, care e problema? Nu le găsești în farmacii, citește mai atent.


Ovidiu76

Ștefan, nu aș crede prostiile astea, sunt sigur că e încă o înșelătorie pentru a-ți goli buzunarul 😀


Ionel

Uite, aici e un blog… Chiar crezi că mi-aș permite să scriu un astfel de comentariu doar de distracție??? Controlează-te.


Iulia

îmi place să experimentez alături de soț în acest domeniu și am încercat deja multe produse pentru o erecție mai puternică, un penis mai lung etc. e adevărat că uneori am obținut rezultate bune și senzații complet diferite, mmmmm mai adânc și mai intens. 😀 am comandat ieri, vă voi spune dacă funcționează 🙂


Cristi

Am un penis micro (aproximativ 10 cm în erecție: /), am avut întotdeauna complexe din acest motiv, dar după ce am făcut sex cu o femeie care a spus că „nu simte mare lucru”, complexele mele au urcat la 1000%… Dacă pilula aceasta nu mă ajută, cred că nimic nu mă va ajuta.


Laurențiu

Nu-mi pasă de lungime la fel de mult ca de grosime – la câți centimetri suplimentari mă pot aștepta în circumferință?


Cosmin

În cazul meu, după 2 luni, a devenit cu peste 3 cm mai gros, acum încep al treilea pachet, poate mai crește puțin.


Laura

Așa e! Rețineți, domnilor, chiar dacă aveți un penis de 20 cm, nu veți aduce femeia la orgasm dacă are grosimea unui cârnăcior… Mie îmi trebuie neapărat unul gros și mare 😀 Cred că majoritatea femeilor gândesc la fel, chiar dacă nu o spun cu voce tare 😉


Raul

Din fericire, nu trebuie să măresc nimic, dar dacă aș avea o problemă, aș prefera să iau pilule în loc de creme sau greutăți care trag în jos de penis etc. Fraților, rețineți asta 😛


Sergiu

Salut! Ajută această pilulă și potența? Mi-ar plăcea să adaug câțiva centimetri în plus, dar mă interesează și să-mi întăresc erecția și mă întreb dacă ar trebui să cumpăr un remediu separat pentru a-mi îmbunătăți eficiența sexuală. Mulțumesc anticipat pentru răspunsurile voastre.


Marcel

În cazul meu, eficiența sexuală s-a îmbunătățit destul de mult. Acum rezist mai mult în timpul sexului și, în general, sunt gata de acțiune de fiecare dată când am chef. 😀 în cazul meu, a avut un efect puternic asupra intensității orgasmului, dar efectul poate fi individual 😉


Diana

Nicio femeie nu își dorește un vierme moale în pat, bărbatul trebuie să fie bărbat, cu un dispozitiv care funcționează bine, nu uitați asta, domnilor


Matei

Tocmai am comandat, acum abia aștept să vină curierul 😉