ZeroSmoke Romania ce este, instructiuni, pret: cum poți renunța în sf rșit la fumat?

0

Ce este magneti antifumat Zerosmoke – cum actioneaza, mod de utilizare, instructiuni de folosire, contraindicatii, avantaje, reactii adverse

Acesta este show-ul TV „Viață modernă”. Azi îl avem în studio pe Mihai Voinea, care, în urma unui diagnostic groaznic, a reușit să renunțe la fumat. Acest bărbat a ajutat lumea, dezvăluind un produs nou antifumat. Situația a făcut senzație pe internet pe întreg mapamondul! Ce este acest produs și cum a reușit Mihai să renunțe la fumat după ce a avut acest obicei nesănătos atât de mulți ani vă vom spune puțin mai târziu.

Sunt sigur că povestea lui va motiva oamenii să renunțe la fumat odată pentru totdeauna și să devină mai sănătoși. Bine ai venit, Mihai!

Salutare tuturor! Numele meu este Mihai și astăzi vă voi povesti despre cum am reușit să renunț la fumat în 5 zile. Am fost fumător de la 15 ani și nu m-am gândit niciodată cât de nociv este pentru sănătatea mea. Pur și simplu nu îmi păsa de asta. Acum am 26 de ani, deci am fumat timp de 11 ani. Puteam fuma chiar și două pachete pe zi, în special când eram stresat la muncă, în ambuteiaje sau când conduceam.

Apoi, acum 6 luni, am început să simt dureri în piept, care deveneau tot mai puternice. La început, am crezut că sunt din cauza stresului – am o slujbă foarte dificilă. Totuși, am decis să merg la spital, iar doctorul meu a fost șocat de starea inimii și a plămânilor. M-a diagnosticat cu aritmie și cu cancer de plămâni în primă fază. Nu îmi venea să cred, pentru că în general mă simțeam normal, dar diagnosticul m-a îngrijorat foarte tare. Am început să dorm prost, gândindu-mă că fiecare zi ar putea fi ultima pentru mine. Iar aceste gânduri mă făceau să fumez și mai mult.

Medicul mi-a spus că dacă nu renunț la fumat, bolile se vor agrava. Mi-a spus că mai am doar 1 an de trăit. Asta a fost ca un verdict pentru mine. E clar că aveam o mulțime de prieteni care fumau și care încercau tot timpul să se lase. Dar nu reușeau decât pentru o săptămână, nu mai mult. Mă gândeam că sunt special (râde) și pot rezolva această problemă. Timp de o lună, am încercat aproape orice: gume speciale, țigări electronice, hipnoză, dar am început să fumez și mai mult.

Am devenit cu adevărat disperat. Lucrez într-o companie care se ocupă cu logistică, iar partenerii noștri sunt chinezi. Odată am avut o întâlnire de afaceri cu ei și am observat că unul dintre ei avea ceva pe urechi. M-am uitat mai atent și arătau ca doi magneți. Am crezut că este surd (râde), dar m-am înșelat. L-am rugat pe translator să afle ce este. După întâlnire, mi-a explicat că Yoon (acesta era numele lui) obișnuia să fumeze încă de la 10 ani, iar unul dintre medicii lui din Shanghai i-a pus acești magneți pentru o săptămână. De asemenea, am aflat că are cancer la plămâni în faza a doua.

După cum vă puteți da seama, am început să mă gândesc de unde pot obține acești magneți cât mai curând posibil. I-am explicat situația mea lui Yoon cu ajutorul translatorului și el mi-a promis că îmi va lua magneți și îmi va spune cum să-i folosesc. După o săptămână, mi-am primit în sfârșit magneții. Sunt foarte ușor de folosit: pui magnetul mic pe partea din față a urechii și cel mare în spate. Acesta este tot secretul (zâmbește). Trebuie să-i porți o săptămână fără să-i dai jos. Nici măcar nu-i simți, îi pui și uiți de ei.

Sincer, încă nu înțeleg cum funcționează, dar rezultatele sunt pur și simplu uimitoare! Nu am mai fumat de 3 luni. Mă ia durerea de cap de fiecare dată când simt miros de țigări. Ce este și mai interesant, după ce am primit magneții și îi purtam deja, am dat peste website-ul acestui produs. Se pare că acești magneți ZeroSmoke sunt un produs al medicinei alternative care folosește nanotehnologia recentă și au apărut pe piață nu demult. Îi poți comanda de aici. Acum eu și Yoon nu mai fumăm (râde) și e grozav, pentru că acum fumatul e interzis în compania noastră.

Cum te simți acum?

Recent, am fost la o consultație, iar medicul meu mi-a spus că am o dinamică pozitivă acum, iar plămânii mei au început să se regenereze. Celulele se reînnoiesc, iar aritmia a dispărut. Mă simt minunat, mulțumesc.

E adevărat că după 5 zile nu mai vrei să fumezi deloc?

Da, e adevărat. Efectul magneților e tot mai puternic în fiecare zi. În primele două zile, am fumat 1-2 țigări. Apoi pur și simplu încetezi să mai fumezi și nici măcar nu te mai gândești la țigări.

Cum au reacționat prietenii tăi când le-ai spus că ai renunțat la fumat?

Nu m-au crezut și chiar m-au pus la încercare. Dar după aceea, aproape toți și-au comandat acești magneți.

ZeroSmoke are efecte secundare?

Nu am observat nimic. (zâmbește)

Ce avantaje ai observat la ZeroSmoke?

Comoditatea și eficiența produsului. Și nici nu este scump.

Toată lumea din public vrea să afle de unde îl poate comanda!

Am văzut acest produs doar aici. Aceștia sunt exact magneții pe care mi i-a dat partenerul chinez. Este singurul website pe care l-am găsit.

Mulțumin, Mihai! Sunt sigur că mulți oameni care ți-au ascultat povestea vor începe să se gândească la sănătatea lor. Avem o singură viață. Țineți minte asta.

Mulțumesc pentru invitație! (zâmbește)

Pagina oficiala ZeroSmoke magneti – pret, comandă, cit costa. ZeroSmoke in farmacii – inselatorie

Despre dispozitiv antifumat ZeroSmoke – pareri, forum, comentarii, recenzii

Ioana

Bun episod! E bine să afli despre lucruri noi care îi ajută într-adevăr pe oameni. Voi comanda și eu, Mihai! E timpul să renunț după 10 ani de fumat! Mulțumesc mult, Mihai, ești foarte drăguț.

Simon

Am un prieten care locuiește în Beijing și după acest episod l-am sunat și l-am întrebat dacă este adevărat sau nu. A spus că da! Milioane de oameni îl cumpără, bănuiesc că oamenii de știință care au creat acești magneți sunt foarte bogați acum. Vreau să încerc, mulțumesc mult!

Nora

Sunt o optimistă și toată viața mea am avut milioane de tentative de a mă lăsa de fumat, dar nimic nu m-a ajutat. Prietenul meu mi-a spus despre ZeroSmoke, el a reușit să renunțe la fumat în două săptămâni și nu a mai fumat de un an! L-a comandat pentru mine de pe website-ul oficial. E super ușor: pui magnetul pe ureche și-ți vezi de treabă. Nici măcar nu am observat când am renunțat la fumat. Nu-mi pot închipui ce de bani economisesc!

Tibi

Și eu știu despre acest produs! E grozav, îl recomand tuturor. L-am cumpărat acum un an și am renunțat la fumat într-o lună! E ușor! Când am încercat să renunț înainte, mă îngrășam mereu… Dar cu ZeroSmoke, chiar am slăbit. Sunt pur și simplu șocat!

Radu

Când am început să urmăresc episodul, am crezut că este vorba despre hipnoză… nu mă așteptam să aud despre acest produs nou. Voi comanda, mulțumesc, Mihai!

Clara

Am auzit despre acești magneți, sunt foarte populari în SUA, datorită faptului că sunt o inovație care este perfect sigură pentru tine. Nu are niciun efect secundar. I-am cumpărat de pe website și funcționează excelent! Folosește-i timp de două săptămâni și uită de țigări. Nu m-am gândit niciodată că voi reuși să renunț.

Andrei

Soția mea a comandat ZeroSmoke când am hotărât să avem un copil. Obișnuiam amândoi să fumăm tot timpul – câte trei pachete zilnic pentru amândoi. Nu am crezut că acești magneți o vor ajuta, dar am comandat deja și pentru mine. Rezultatele sunt minunate! Acum nu mai trebuie să ne facem griji despre sănătatea bebelușului nostru.

Ramona

E grozav! Nu mai vreau să fumez deloc.

Ștefan

Dezavantaje: se vinde doar pe internet. Toată lumea mă întreabă cum am reușit să renunț! Toate gumele și cărțile sunt prostii. ZeroSmoke este modalitatea reală de a renunța! Funcționează. Îmi doresc să fi știut mai devreme despre el.