Zerosmoke – noua ta viață fără țigări

0

Fumatul este una dintre cele mai frecvente și supărătoare probleme din lume. Se pare că numărul fumătorilor este în creștere. Cei care doresc cu adevărat să renunțe la fumat, adesea nu reușesc, din cauza adicției fiziologice. Un dispozitiv pe bază de nanotehnologie Zerosmoke vă poate ajuta să depășiți bariera psihologică și să renunțați rapid la fumat. Este un dispozitiv elegant, care arată mai degrabă ca o bijuterie cu stil, care se prinde de pavilionul urechii. În esență, este un dispozitiv de mici dimensiuni pentru masajul punctelor active biologic.

Dacă ați auzit de acupunctură sau chiar ați folosit-o ca metodă de tratament și ați constatat pe propria piele eficiența acesteia, nu va fi o problemă pentru dvs. să înțelegeți cum funcționează Zerosmoke. Zerosmoke acționează asupra anumitor puncte, care “activează” zonele corespunzătoare din creier.

645654333

Urechea – copie a organismului

Această descoperire din domeniul medicinei alternative aparține omului de știință francez Paul Nogier. El este cel care a atras atenția asupra asemănării dintre forma pavilionului urechii și embrionul uman. El a demonstrat că această asemănare nu este accidentală. Urechea este o reflexie a întregului organism și fiecare punct al acesteia corespunde unui organ. Acționând asupra unui anumit punct de pe pavilionul urechii, se poate trata organul afectat din corp.

Metoda a fost numită auriculoterapie. Aceasta presupune acționarea asupra punctelor active biologic, prin:

 • Masajul punctelor de activare;
 • Acupunctură;
 • Stimulare electrică;
 • Cauterizare;
 • Câmp magnetic.

Paul Nogier a făcut această descoperire în urmă cu 60 de ani. O versiune inovatoare a dispozitivului Zerosmoke a fost dezvoltată pe baza acestei descoperiri. Zerosmoke a câștigat deja recunoaștere în multe țări din lumea întreagă, inclusiv în România.

Adicția este în creierul dvs.

Construcția dispozitivului Zerosmoke este foarte simplă. Este alcătuit din doi bio-magneți mici cu înveliș (aur galben sau alb 24 de carate). Magneții sunt atașați de un punct special de pe pavilionul auricular, trimițând semnale către creier. Aceste semnale blochează adicția de fumat. Pentru a atașa acest dispozitiv de pavilionul auricular, nu este nevoie realizați o gaură în pavilion. Magneții rămân atașați de ureche, datorită forțelor de atragere reciprocă.

Folosirea dispozitivului Zerosmoke:zerosmoke romania

 • Nu produce niciun fel de traume;
 • Nu produce alergii;
 • Nu produce emaciere (înmuierea și inflamarea epidermei);
 • Nu produce iritație.

Învelișul din aur protejează împotriva reacțiilor menționate mai sus. În plus, îmbunătățește conductivitatea magneților.

Particularitățile aplicării

Producătorul oferă diverse versiuni. Puteți cumpăra Zerosmoke cu înveliș din aur galben, aur alb sau ambele. În plus, există magneți de aceleași dimensiuni sau de dimensiuni diferite. Cu toate acestea, este doar o chestiune de estetică. Se consideră că eficiența dispozitivului rămâne aceeași.

Rezultatul așteptat:

 • Corpul tău are nevoie de mai puțină nicotină;
 • Țigaretele încep să furnizeze mai puțină plăcere fumătorului;
 • Receptorii de gust sunt blocați.

Instrucțiunile de folosire descriu plasarea corectă a magneților pe ambele părți ale pavilionului auricular. Se recomandă purtarea magneților timp de 2-4 ore zilnic, preferabil în timp ce vă odihniți. Este bine să aveți două sesiuni pe parcursul zilei, una dimineața și una seara. Nu este necesar să renunțați imediat la fumat. Puteți reduce numărul de țigarete fumate zilnic, continuând să fumați ca înainte. Este important să vă dați seama cum vă simțiți. În cele din urmă, la sfârșitul unei săptămâni, va trebui să renunțați la fumat. Se așteaptă ca după patru săptămâni să renunțați definitiv la acest obicei nesănătos. Dacă nu reușiți, trebuie să întrerupeți folosirea dispozitivului Zerosmoke și să o reluați după câteva zile.

Adevărul despre Zerosmoke

Înainte de a cumpăra acest dispozitiv terapeutic, trebuie să rețineți că are contraindicații. Nu poate fi folosit dacă aveți implantate în corp orice fel de dispozitive medicale electrice. De asemenea, nu se recomandă folosirea acestuia de către femeile însărcinate.

53253465477

Trebuie să rețineți că dispozitivul Zerosmoke nu vă va elibera în mod miraculos de acest obicei nociv. Poate doar să îi ajute pe cei care doresc cu adevărat să renunțe la fumat. La fel ca orice altă metodă, acest tip de terapie necesită implicarea dvs. activă. Producătorul susține că bio-magneții sunt eficienți în rezolvarea problemelor de natură psihologică, dar nu pot elimina adicția fumătorului. Prin urmare, primul pas nu ar trebui să fie cumpărarea dispozitivului, ci o decizie fermă de a renunța la fumat. De obicei, rezultatul este atins de cei care doresc să renunțe la fumat și care știu de ce trebuie să facă acest lucru. Numeroasele comentarii trimise de persoanele care au folosit dispozitivul Zerosmoke confirmă valabilitatea acestui concept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =